Deal Site CMS

Hvis du ønsker at starte et deal site, så har vi udviklet et deal site CMS til formålet, som varetager de behov du har brug for som deal site. Her kan du læse lidt mere om, hvad der er udviklet af features og muligheder. Vi har en række unikke features, som ikke er listet nedenfor, da ligsten er meget lang. Alt dette kan du høre mere om, hvis du kontakter os.

Skal du bruge et Deal Site CMS system?

Vores deal site cms system er udviklet over de sidste to år, og har været i luften nu i ca. et halvt års tid. Det er klar til at blive installeret på dit site, og du kan se en test her: www.MindTeacher.com, som er et dansk ejet deal site for online learning med fokus på det globale marked.

Vi har bygget CMS systemet til dette site, som fungerer som et almindeligt deal site cms system. Vi har bygget en række features ind, som gør det let for dig at administrere dine kunder og partnere, så du kan holde styr på dine data.

Deal Site CMS Muligheder

  • Online contract system
  • Kunde system
  • Deal tracking system
  • Suggest deal feature
  • Timer funktion (tidsbestemte deals)

med mere.

Kontakt os for mere information

Er du interesseret i at høre mere om vores deal site CMS, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi udvikler også en lang række andre systemer – primært i WordPress og Magento – og vi har desuden et fuldt intranet system, som kan bruges i mange typer virksomheder.

Vi er altid klar til en snak over en kop kaffe, hvor du kan høre mere omkring mulighederne med vores deal site CMS løsning.

Indhent tilbud

Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.