Hvor er papirkurven i WordPress? (og hvordan bruges den?)

Papirkurven i WordPress har samme funktion som din ”Recycle Bin” på din PC eller ”Trash” på din Macintosh-computer.

Her er hvad du har brug for at vide.

Introduktion til papirkurven i WordPress interfacet

Papirkurvsfunktionen blev tilføjet til WordPress 2.9 for at undgå, at der ved en fejl blev slettet emner, der ikke skulle slettes.

Brugere med den rigtige tilladelse – administratorer og redaktører – kan slette indlæg, sider og kommentarer. Når du sletter noget på WordPress, bliver det flyttet til papirkurven, hvor det ligger i 30 dage.

Det giver dig mulighed for at genskabe emner, du måske er kommet til at slette ved en fejl. Når de 30 dage er gået, vil emnet permanent blive slettet fra din WordPress-database. Du kan dog selv vælge, hvor ofte din papirkurv skal tømmes. Ved at åbne filen wr-config.php, kan du indtaste et tal fra 0 – 30.

Dette tal angiver, hvor ofte papirkurven bliver tømt. Eksempelvis vil papirkurven blive tømt hver 7. dag, hvis du indsætter et 7-tal.

Hvor finder jeg papirkurvet i WP interfacet?

Når du redigerer et indlæg eller en side, kan du se ikonet for din papirkurv i øverste højre hjørne. Når du har klikket på papirkurven for at slette et emne, vil du blive bedt om at bekræfte din handling.

Du kan også flytte et blogindlæg eller en side til papirkurven direkte fra ”My Site”. Hvis du vil slette et blogindlæg, kan du se ikonet for papirkurven under dit indlæg.

Se mere her om hvordan du redigerer sider i WordPress.

Ønsker du derimod at slette en side under ”My Site” og ”Pages”, finder du papirkurven ved at klikke på de tre prikker til højre. Du kan også slette en kommentar fra panelet ”Comments” i dine notifikationer ved at klikke på papirkurven, der ses under kommentaren. På samme måde kan du slette uploads fra dit mediebibliotek ved at vælge den fil, der skal slettes, og klikke på ”Delete” i bunden af vinduet.

Du skal dog være opmærksom på, at modsat indlæg, sider og kommentarer, er det en permanent handling at slette filer fra dit mediebibliotek, og de bliver derfor ikke flyttet til din papirkurv.

Kommentarer har sin egen papirkurv

Blogindlæg, sider og kommentarer har hver deres papirkurv. Hvis du gerne vil have adgang til dit virtuelle affald, finder du dine slettede blogindlæg under ”Blog Posts” og ”Trashed”.

Slettede sider ligger under ”Pages” og ”Trash”, mens slettede kommentarer er tilgængelige under ”Comments” og ”Trash”.

Vær opmærksom på at disse vejledninger retter sig mod WP Admin Dashboard. Du kan tilgå dette dashboard ved at tilføje /wp-admin til din sides url.

Sådan gendanner du indhold som ligger i papirkurven

Har du fortrudt, at du har slettet et blogindlæg eller en side, kan du genskabe dem ved at tilgå ”Trashed” under enten indlæg eller sider. Når du holder musen over det emne, du ønsker at genskabe, vil du blive præsenteret for to muligheder: ”Restore” og ”Delete Permanently”.

Du skal vælge ”Restore”, hvorefter du vil modtage en besked om, at emnet er blevet flyttet fra papirkurven.

Hvis du derimod gerne vil slette et indlæg eller en side permanent, skal du i stedet vælge ”Delete Permanently”.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger at slette et emne permanent, er det ikke længere muligt at genoprette det. Det gælder også fotos i WordPress.

Du kan også altid tage fat i os. Hos Codemakers er vi altid klar til at hjælpe dig med WordPress!

Vi arbejder primært med

WordPress

Vi udvikler hjemmesider i WordPress.

wordpress Se projekter

Magento

Vi bygger det meste af vore
e-handelsløsninger i Magento.

magento Se projekter

Seneste projekter

WooCommerce, Magento2

Sopay Betalingsmodul
arrow

WordPress

Gate21
arrow

WordPress

Smart City Cluster
arrow

Magento, Magento2

QuickPay Betalingsmodul
arrow

WordPress

Cheval Blanc
arrow

WordPress

Tetramer Shop
arrow
Se Alle Projekter

Over 100 kunder i Danmark

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.