Hvordan redigerer man en sides tekst og billeder i WordPress?

I det følgende kan du læse en gennemgang af, hvordan du redigerer indhold på din WordPress hjemmeside.

Og glæd dig – det er ganske let at redigere tekst og billeder!

Sådan gør du:

Du skaber indhold og redigerer dit indhold i administrationsområdet på din WordPress-hjemmeside – eller i hjemmesidens back-end.

Som standard logger du ind ved at indtaste følgende adresse: http://yourWebsite.com/wp-admin (erstat ”yourWebsite.com” med navnet på din hjemmeside).

Herefter indtaster du det brugernavn og den adgangskode, du oprettede, da du registrerede dig på WordPress, eller som du fik tildelt af din webudvikler.

Rediger via administrationspanelet

Når du er logget ind, kan du se dit administrationspanel samt en menu i venstre side af skærmen. Du kan organisere dit indhold ved at klikke på menupunktet ”Pages”.

Har du en blog vil det være under ”Posts”.  ”Pages” og ”Posts” er det samme i forhold til redigering, men i den følgende gennemgang fokuseres der på ”Pages”.

Hvis du klikker på ”Pages” eller undermenuen ”All Pages” kan du se en liste over dine eksisterende sider.

Hvis du ønsker at oprette en ny side, kan du klikke på undermenuen ”Add New”.

Ønsker du derimod at redigere eksisterende sider, kan du finde knappen ”Edit” ved at lade musen hvile på sidens titel.

Tekst og visuel tilstand

Når du vil redigere din tekst i WordPress er der to måder, du kan gøre det på.

Du kan enten vælge ren teksttilstand eller visuel tilstand. Den visuelle tilstand er en tilnærmelse af, hvordan dit publicerede indhold vil se ud og inkluderer blandt andet tekstformateringsknapper som eksempelvis fed tekst og kursiv. Du kan roligt lege med de forskellige visuelle redigeringsmuligheder – du kan altid slette dine ændringer eller undlade at gemme.

Teksttilstand viser de HTML-koder, der kontrollerer layout, links, medier og så videre. Dette er en avanceret redigeringstilstand, og hvis du ikke er fortrolig med HTML, kan det være forvirrende at arbejde med.

Hvis du vil tilføje et billede, kan du klikke på ”Add Media”. Her finder du dialogboksen ”Insert Media”, hvor du blandt andet kan se eksisterende billeder eller tilføje nye.

Du kan også se mere her om hvordan du arbejder med fotos i WordPress.

Hver gang du uploader et billede, kommer dialogboksen ”ATTACHMENT DETAILS” til syne. Her får du en række muligheder for at tilføje tekst til dit billede. Du kan også arbejde med billedets størrelse og placering på din side under ”ATTACHMENT DISPLAY SETTINGS”.

Når man indsætter et billede, vil man typisk indsætte en mindre thumbnail, der passer til sidens indhold.

Ved at benytte sig af funktionen ”Link to”, kan man gøre det muligt for brugeren at se billedet i fuld opløsning, når han klikker på det.

Når du er færdig med at redigere, skal du gemme dine ændringer under ”Publish”. Hvis du klikker på ”Save Draft”, gemmer du dine ændringer uden at gøre dem synlige på din hjemmeside.

På den måde kan du færdiggøre dit redigeringsarbejde på et senere tidspunkt. Klikker du derimod på ”Publish”, vil dine ændringer kunne ses på din hjemmeside.

Du kan også altid spørge os om hjælp til din WordPress hjemmeside. Vi er altid klar til at hjælpe.

Se her hvordan du ændrer header fotoet i WP.

Vi arbejder primært med

WordPress

Vi udvikler hjemmesider i WordPress.

wordpress Se projekter

Magento

Vi bygger det meste af vore
e-handelsløsninger i Magento.

magento Se projekter

Seneste projekter

WooCommerce, Magento2

Sopay Betalingsmodul
arrow

WordPress

Gate21
arrow

WordPress

Smart City Cluster
arrow

Magento, Magento2

QuickPay Betalingsmodul
arrow

WordPress

Cheval Blanc
arrow

WordPress

Tetramer Shop
arrow
Se Alle Projekter

Over 100 kunder i Danmark

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.