Magento udvikler

Magento er et open-source system som administrerer indholdet af webshops. Magento tilbyder alle de funktioner en standard webshop kræver, samt meget mere. Basis funktionerne er blandt andet produkter, produkt kategorier, kundedatabase, ordre/faktura, tilbud og fragt. Efter at have arbejdet med en række forskellige e-commerce CMS-systemer, har vi besluttet at fokusere på Magento. Hos CodeMakers mener vi at Magento er det bedste i den kategori. Vi mener at Magento er meget mere professionelle, end andre konkurrerende software alternativer.
Klik på linket for at se firmaer, som i dag bruger Magento, som deres platform.
https://magento.com/case-studies

Jeg er ny. Hvad kan jeg bruge Magento CMS til?

Magento er lige som anden CMS software, designet til at en standard bruger af computer, kan indsætte indhold og administrere en webshop, uden de er afhængige af at computer nørder skal gøre det for dig. Med Magento vil du være i stand til at ændre stort set alt indhold og tilføje nyt, såsom produkter, produkt kategorier, slideshows, menuer, sider og endda optimere til søgemaskiner. Selvom det måske tager lidt tid at vænne sig brugerfladen, bliver du inde for en kort rum tid, mester i at administrere din webshop!

Magento programmerings priser

Beskriv venligst hvad du vil have lavet i boksen nedenfor, og vi vil besvare din forespørgsel hurtigst muligt. Du kan finde timepriser her.

Skal du bruge en Magento Udvikler?

Vi er et udviklingshus med fokus på udvikling af Magento shops. Vi har altid en Magento udvikler klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sætte en shop op fra bunden, eller du har nogle funktioner du ønsker at at få udviklet til din shop. Er det en større opgaver, kan vi fra dag-dag sætte flere udviklere på opgaven, så vi kan komme hurtigt i mål med din opgave.

Magento udvikler med fokus på detaljen

hos os får du en Magento udvikler, som sætter en stor ære i at levere et helt færdigt stykke arbejde. Det betyder, at du får et “pixel-perfect” resultat, hvor der ikke skal rettes en lang række småting efterfølgende. Vi har både magento udviklere med speciale i teknisk viden og muligheder, og udviklere med stærkt fokus på at tjekke, at alt vises helt korrekt i browseren.

Vores fornemste opgave som Magento udvikler er at stille dig tilfreds, så vi bruger god tid på at forstå dine behov, så vi får udviklet den helt rette løsning til dig.

Se flere cases

Du kan selv vælge, om vi skal stå for designet af shoppen, eller om vi skal implementere et design, du allerede har klar. Vi har et godt samarbejde med dygtige designere, som er vant til at designe Magento shops, så du får et unikt design som passer præcist til din stil og dine produkter. Sammen med vores Magento udvikler får vi sat det op, så du selv kan vedligeholde og opdatere alt efterfølgende.

Få et tilbud i dag på udvikling af din Magento shop

Du er altid velkommen til at ringe/skrive til os, og drøfte dine opgaver med os. Så vil en Magento udvikler vurdere opgaven, og give dig et uforpligtende tilbud. På den måde får du et overblik over økonomi og tidsramme for opgaven, inden du tager stilling til om det er noget for dig.

Vi håber at høre fra dig.

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.