Magento udvikler

Skal du bruge en Magento Udvikler?

Vi er et udviklingshus med fokus på udvikling af Magento shops. Vi har altid en Magento udvikler klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sætte en shop op fra bunden, eller du har nogle funktioner du ønsker at at få udviklet til din shop. Er det en større opgaver, kan vi fra dag-dag sætte flere udviklere på opgaven, så vi kan komme hurtigt i mål med din opgave.

Magento udvikler med fokus på detaljen

hos os får du en Magento udvikler, som sætter en stor ære i at levere et helt færdigt stykke arbejde. Det betyder, at du får et “pixel-perfect” resultat, hvor der ikke skal rettes en lang række småting efterfølgende. Vi har både magento udviklere med speciale i teknisk viden og muligheder, og udviklere med stærkt fokus på at tjekke, at alt vises helt korrekt i browseren.

Vores fornemste opgave som Magento udvikler er at stille dig tilfreds, så vi bruger god tid på at forstå dine behov, så vi får udviklet den helt rette løsning til dig.

Se flere cases

Du kan selv vælge, om vi skal stå for designet af shoppen, eller om vi skal implementere et design, du allerede har klar. Vi har et godt samarbejde med dygtige designere, som er vant til at designe Magento shops, så du får et unikt design som passer præcist til din stil og dine produkter. Sammen med vores Magento udvikler får vi sat det op, så du selv kan vedligeholde og opdatere alt efterfølgende.

Få et tilbud i dag på udvikling af din Magento shop

Du er altid velkommen til at ringe/skrive til os, og drøfte dine opgaver med os. Så vil en Magento udvikler vurdere opgaven, og give dig et uforpligtende tilbud. På den måde får du et overblik over økonomi og tidsramme for opgaven, inden du tager stilling til om det er noget for dig.

Vi håber at høre fra dig.

Indhent tilbud

Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.