Outsource udvikling

Smart at outsource udvikling

Det kan være en god ide at outsource sin udvikling, hvis man oplever at man ikke har de optimale vilkår for at have en udvikler. Vi har bygget vores virksomhed op omkring denne model, og vil gerne hjælpe dig godt i mål med dine udviklings opgaver, hvad enten det er et enkeltstående projekt eller en løbende ordning.

Der kan være mange grunde til at outsource udvikling, men en grund er ofte at behovet for en udvikler kan variere. I perioder er der måske ikke behov for ret meget udvikling, og i andre perioder er der måske behov for at have flere udviklere i gang. På denne måde kan du hele tiden skrue op og ned for udviklingsarbejdet.

Slip for faste omkostninger

En af de største grunde til at outsource udvikling er et ønske om at begrænse de faste omkostninger. I dag er det vigtigt at være hurtig til at omstille sig, så man kan navigere hurtigt på en kunde eller en ide, og det kan give nogle udsving i antallet af medarbejdere, som kan øge risikoen. Her er udvikling en oplagt del at outsource.

Hos Codemakers arbejder vi primært med PHP og SQL. Vi har lang erfaring med disse sprog, og vil gerne tage en åben dialog med jer omkring jeres behov, og se hvad vi kan tilbyde jer.

Outsource udvikling til udlandet

Vi kan også hjælpe dig med at outsource udvikling til Litauen. Vi har dygtige udviklere i Vilnius, som kun er 45 min. fra Kastrup. Vi har god erfaring med denne model, og har 5 års erfaring med Litauen. Igen kan du både udnytte denne mulighed til enkeltstående opgaver eller vi kan skabe en længerevarende samarbejde, hvor vi finder en dygtig dedikeret udvikler til dig i Litauen.

Litauen har samme tidszone som Danmark, hvilket er en fordel, så man kan kommunikere direkte med udvikleren i arbejdstiden.

Vores udviklere nyder godt af hinandens kompetencer. Som udvikler er det afgørende at være koblet på et godt udviklingsmiljø, for at kunne yde sit bedste. Sidder man alene og programmerer kan man let komme til at køre fast i en kode, hvis man ikke har kollegaer man kan spørge af og til.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Tag gerne fat i os og få en uforpligtende snak omkring mulighederne ift. dine behov. Vi giver dig gerne en pris efter en snak, så du har noget konkret at forholde dig til. Ønsker du at mødes og snakke over en kop kaffe gør vi det, og passer det dig bedre med et Skype eller telefonmøde, så finder vi også ud af det.

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.