Php / MySQL

Php programmering

Ved du hvad følgende php kode gør?

<?php $tmr = mktime(0, 0, 0, date(“m”)  , date(“d”)+1, date(“Y”)); ?>

Nej? Det er også helt i orden. Det bliver du formentlig heller aldrig nødt til. Hos CodeMakers forventer vi ikke, at vore kunder ved noget som helst om programmering. Vi har en stærk baggrund inden for marketing og design, og derfor vil vi hellere høre mere om din forretningsplan og de ​​mål, din web-applikation skal opfylde, samt hvordan vi opnår dette med vores kompetencer og viden om blandt andet php programmering.

Historien og php programmering

PHP er det mest udbredte, open source og generelle scriptsprog. PHP blev oprindeligt designet til at skabe dynamiske og mere interaktive websider. I dag er de fleste web-applikationer og CMS-systemer baseret på PHP programmeringssproget. Her hos CodeMakers tilbringer vi det meste af vores tid på at udvikle i php.

Okay, hvordan fungerer php egentlig?

Da du kom ind på vores hjemmeside, var en af de første ting der skete, at vores server åbnede en php-fil. Denne fil hentede nogle data fra databasen såsom menu, links og den tekst, du læser lige nu. Disse data blev derefter manipuleret af samme php-fil for at arrangere det i den form og struktur, vi ville have det i. Resultatet blev derefter sendt tilbage til din web-browser i form af en “html” kode. Historien er ikke slut endnu. Når din browser modtager en html kode, bruger det derefter noget der hedder “CSS stylesheet” til at anvende de rigtige grafikker og layouts, præcis som designeren fra CodeMakers.dk – Hermes Yokohama – ville. Så i denne sande historie php spillede en afgørende rolle. At være hjernen af hjemmesiden, samt danne sammenhængen mellem sine to gode venner – stylisten “CSS”, der får alt til at se godt ud, og den vise mand mySQL, som har til opgave at huske ting.

Hvorfor skal php udviklere dokumentere deres arbejde?

Nogle gange er det skiftende hvilke udviklere, som har en bestemt opgave. På store opgaver er der sågar flere udviklere, som arbejder i et team om denne.
Andre gange, og dette er en sand historie, glemmer udviklere hvad en ganske simpel funktion gør, selvom det endda er dem selv som har skrevet den for noget tid siden. Omfanget af dokumentation, påkrævet fra php programmører, er meget forskellig i henhold til hvor kompleks opgaven må være. Nogle gange er det nok med en kommentar i henhold til koden. Andre gange skal der en mere grundig dokumentation til.

Hvad koster php programmører?

Lad mig bruge denne php baserede kalkulator for at forklare.

Projekt størrelse:
timer

 

Specifikationer

For større projekter er specifikationer af projektet yderst vigtige. Det er en af de vigtigste dele af processen, og er derfor vigtigt at det bliver udført af en professionel. Skulle du dog foretrække at sende os specifikationer omkring projektet, men ikke er sikker på hvordan det laves eller hvorfor, følg venligst dette link for guidelines.

MySQL

MySQL er De-Facto standard databasen, for web-applikationer som indeholder en stor volume af data og brugere (såsom Facebook, Yahoo, Google). Det er ligeledes godt egnet for den lokale restaurant for reservering af borde. Se på http://www.mysql.com/customers/ for at få et overblik over virksomheder som benytter MySQL.

MySql er ikke perfekt til manipulering af data. På lige fod med php, som ikke er god til opbevaring af data. Men når disse to bliver kombineret, er mulighederne nærmest ubegrænsede.

Hosting af Php/MySQL websites

Hosting af Php/MySQL websites er billig. Hos CodeMakers tilbyder vi ikke hosting. For at være ærlig kan vi ikke gøre det lige så billigt og stabilt, som de udbydere som specialiserer sig inde for dette. Men derimod, sætter vi os gerne ind i din php løsning og fortæller hvem der er de bedste til at hoste netop din løsning.

Nogle interessante virksomheder som udbyder dette:
Unoeuro – Perfekt løsning til mindre og mellemstore websites, med relativ stabil mængde af trafik, startende fra 1 euro om måneden.
Rackspace
– Advanceret hosting løsning, hvor abonnementet varierer ud fra den mængde af trafik dit website modtager.

Denne artikel beskrev hjernen bag websitet (også kaldet server-programmering), men hos CodeMakers tror vi også på at udseendet har en STOR rolle. Det er her javascript, jquery og ajax med alle deres interaktive kapaciteter og css med dets grafiske kapaciteter, kommer ind i billedet (også kaldet front-end programmering). Læs mere om front-end og CodeMakers her.

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.