Webshops

Vi bygger de fleste af vore Webshops i Magento. Magento er et af de største Open Source systemer til webshops. Det betyder, at der findes utrolig mange funktioner og muligheder, som allerede er færdigudviklet og klar til brug. Magento shopsystemet bruges både af større og mindre webshops i hele verden (se liste med kendte Magento shops).

Ny webshop eller relancering

Vi arbejder både med nye webshops og relanceringer af igangværende webshops. Mange webshops starter ud med en mindre løsning, og når på et tidspunkt et stadie, hvor de ønsker en mere professionel løsning. Tag en snak med os, og få input til hvordan din webshop kan laves bedst mulig både i forhold til dit budget og din forretnings størrelse.

Magento bruges af tusindvis af små og store shops verden over, og det sikrer dig en løsning, som vil være helt up-to-date i mange år frem. Selve kernen i systemet er fælles for alle disse shops, og nye webløsninger og services bliver løbende udviklet og vedligeholdt, så du kan føle dig tryg ved at vælge dette system frem for alternative shopsystemer.

Brugervenlig og klar til Google

Magento systemet er meget let at bruge, og vi klæder dig godt på til selv at kunne ændre nærmest alt på webshoppen. Systemet er bygget med henblik på, at din webshop skal rangere godt i Google. Det betyder at der er tænkt på alle de faktorer, som søgemaskinerne kikker efter, når de skal afgøre hvem der skal ligge i toppen af søgeresultaterne.

Med en Magento webshop er du sikker på, at dit site fungerer godt i alle browsere, så alle kunder har samme gode oplevelse..

Se flere cases

Design og grafik

Magento har nogle gode templates, som frit kan benyttes til din shop. Skulle du have specielle ønsker eller behov, kan vi også udvikle nye moduler, templates etc, og vi har et samarbejde med nogle rigtig skarpe webgrafikere, som kan hjælpe med den grafiske del af opgaven.

Gratis og uforpligtende tilbud på hjemmeside

Vi vil gerne mødes med dig og hjælpe dig til at finde den bedste løsning, og et tilbud er naturligvis uforpligtende. Ring til os på 3696 7773 eller skriv til info@codemakers.dk. Du kan også bruge denne kontaktformular.

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.