Woocommerce og Fragt – En enkel guide for begyndere

Har du en webshop, hvor du sælger fysiske produkter? I WooCommerce kan du ganske let oprette alle de fragtzoner, du har brug for, og tilpasse dem, så de matcher de fragtmuligheder, du tilbyder dine kunder.

Når du skal opsætte fragt i WooCommerce, skal du først oprette fragtzoner, dernæst fragtmetoder og til sidst priser.

Du kan oprette alle de fragtzoner, du har brug for, og tilføje flere fragtmetoder til hver zone samt priser til hver fragtmetode.

Fragtzoner

En fragtzone er det geografiske område, du sender dine pakker til. Du kan enten vælge at oprette lande, regioner eller postnumre – du bestemmer selv, hvor specifik du ønsker at være. Dine kunder ser kun de muligheder, der gælder for deres adresse.

Hvis du eksempelvis tilbyder, at kunder i din geografiske nærhed kan afhente deres varer hos dig, kan du oprette en fragtzone med navnet ”Lokal”.

Herunder kan du vælge byer i nærheden af dig under ”Region” samt vælge ”Afhent på adressen” under fragtmetoder.

Hvis der er lande eller områder, du ikke tilbyder fragt til, kan du på tilsvarende vis oprette en fragtzone for de pågældende områder og angive, at du ikke tilbyder fragt hertil.

Vælger du ikke at gøre dette, vil kunder, som ikke matcher nogen af de fragtzoner, du har oprettet, blive præsenteret for en standardfragtzone kaldet ”Locations not covered by your other zones”. Her bliver de oplyst om, at der ikke tilbydes fragt i det pågældende område.

Du kan hverken slette, omdøbe eller flytte denne sektion, da den er opsat som standard.

Tilføj og arranger dine zoner

Du kan ganske let oprette nye zoner under indstillinger. Første gang du besøger WooCommerce for at opsætte fragtzoner, er der både mulighed for at oprette nye zoner samt standardzoner.

Du skal blot navngive de enkelte zoner og dernæst tilføje relevante områder. Områder kan enten være lande, stater eller kontinenter.

Dernæst kan du yderligere indsnævre feltet af kunder, der hører til de enkelte fragtzoner. Det gør du ved at vælge de postnumre, der skal høre til zonerne.

Til sidst tilføjer du de fragtmuligheder, der gælder for de enkelte zoner. Husk at gemme dine ændringer.

Rediger dine zoner

Du kan altid redigere dine zoner, hvis du eksempelvis ønsker at ændre navn, område eller fragtmetode.

Det er ligeledes muligt både at tilføje og slette fragtzoner ved enten at vælge ”Edit” eller ”Delete”, når du lader musen hvile på den fragtzone, du ønsker at ændre. På samme måde kan du fjerne fragtmetoder fra de enkelte zoner ved at vælge ”Shipping Methods” under ”Edit” og dernæst ”Delete”.

Som standard vil en kunde blive præsenteret for alle de fragtmetoder, der er til rådighed inden for den pågældende zone.

Den fragtmetode, der er listet øverst, vil automatisk blive valgt. Hvis du har en foretrukken fragtmetode, som, du ønsker, skal listes først, kan du ændre på rækkefølgen.

Du kan ligeledes tilpasse fragten, så den matcher den enkelte kunde.

Hvis du eksempelvis tilbyder fri fragt ved køb for 500 kroner, og kunden opfylder disse betingelser, kan du skjule de andre fragtmetoder, således at fri fragt tilbydes som eneste mulighed.

Vi arbejder primært med

WordPress

Vi udvikler hjemmesider i WordPress.

wordpress Se projekter

Magento

Vi bygger det meste af vore
e-handelsløsninger i Magento.

magento Se projekter

Seneste projekter

WooCommerce, Magento2

Sopay Betalingsmodul
arrow

WordPress

Gate21
arrow

WordPress

Smart City Cluster
arrow

Magento, Magento2

QuickPay Betalingsmodul
arrow

WordPress

Cheval Blanc
arrow

WordPress

Tetramer Shop
arrow
Se Alle Projekter

Over 100 kunder i Danmark

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.