WordPress programmør

Har du brug for en WordPress Programmør?

Hos Codemakers er vi specialister i WordPress. Vi løser både små og store opgaver i WordPress, og laver alt fra nye sites til videreudvikling og optimering af eksisterende sites. Vi har en dygtig WordPress programmør til enhver opgave.

Fremtidens CMS løsning

Flere og flere sites skifter til WordPress. Systemet har netop fejret 10 års fødselsdag, og er i dag det mest brugte CMS system i verden. Grunden er nok primært at systemet er så brugervenligt og let at bruge, at man ikke skal være wordpress programmør, for at vedligeholde og opdatere systemet i det daglige med tekst, billeder osv, men ofte foretrækker man at have en programmør til at stå for opsætning og udvikling.

WordPress bruges i dag af både mindre blogs og mega sites som Forbes og CNN. Det betyder at du er fremtidssikret, når du vælger WordPress til din webside. Vi har også en WordPress programmør som kan hjælpe dig med dine behov.

Få en dedikeret WordPress programmør

Hos Codemakers bruger vi god tid sammen med dig på at få helt styr på opgaven, og derefter finder vi den rette WordPress programmør til din opgave. Vi har en bred vifte af kompetencer i huset indenfor WordPress, og kan altid hjælpe dig hurtigt i mål. Hvis det er vigtigt at rykke hurtigt kan vi sætte flere WordPress programmører på din opgave, så det går stærkt.

[anything_slides cat=”navtilus” ORDER=”ASC” orderby=”menu_order”]

Se flere cases

Har du lyst at få en dedikeret WordPress programmør over længere tid – eller som en permanent ordning – så kan vi også være behjælpelig med dette. Vi har et udviklingsmiljø som gør det attraktivt for en programmør at sidde hos os, da der er god sparing og hjælpsomhed, som gør at man hurtigt kan komme videre, når man støder på en ny udfordring.

Vi har også en afdeling i Lithauen med wordpress programmører, som betyder at du kan få en god dedikeret person derovre. Det er kun 45 min. fra Kastrup til Vilnius i Lithauen, så der er ikke langt hvis man vil over og besøge vores afdeling der.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt os her og få en snak omkring dit behov, så laver vi et tilbud til dig på baggrund af dette, så du har en konkret pris at forholde dig til. Har du lyst at mødes gør vi det, og ellers kan vi også mødes med dig over telefonen eller via Skype – når det passer dig bedst.

Indhent tilbud

Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.