Webshop

Har du brug for en ny lækker webshop som bare fungerer?

Magento er et open-source system som administrerer indholdet af webshops. Magento tilbyder alle de funktioner en standard webshop kræver, samt meget mere. Basis funktionerne er blandt andet produkter, produkt kategorier, kundedatabase, ordre/faktura, tilbud og fragt. Efter at have arbejdet med en række forskellige e-commerce CMS-systemer, har vi besluttet at fokusere på Magento. Hos CodeMakers mener vi at Magento er det bedste i den kategori. Vi mener at Magento er meget mere professionelle, end andre konkurrerende software alternativer.

Klik på linket for at se firmaer, som i dag bruger Magento, som deres platform.
https://magento.com/case-studies

Jeg er ny. Hvad kan jeg bruge Magento CMS til?

Magento er lige som anden CMS software, designet til at en standard bruger af computer, kan indsætte indhold og administrere en webshop, uden de er afhængige af at computer nørder skal gøre det for dig. Med Magento vil du være i stand til at ændre stort set alt indhold og tilføje nyt, såsom produkter, produkt kategorier, slideshows, menuer, sider og endda optimere til søgemaskiner. Selvom det måske tager lidt tid at vænne sig brugerfladen, bliver du inde for en kort rum tid, mester i at administrere din webshop!

Brugeroplevelse og design

Vores design samarbejdspartnere er fenge.dk og droppinstudio.dk. Mere info kommer snart.

Cases

Magento webshop priser

[contact_form]

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.