WORDPRESS SUPPORT

Din samlede løsning til din WordPress hjemmeside

checklist

WordPress Support Basic

 • Opdatering af WordPress og plug-ins to gange om året
 • Gennemgang af siden og fejlrettelser efter opdateringer
 • Back-up
 • Fejlsøgning/bugfixes
checklist

WordPress Support Pro

 • Det samme som WordPress Support Basic
 • Support via telefon, e-mail eller chat
 • 10 udviklingstimer til ændringer og videreudvikling af din WordPress hjemmeside (for eksempel udvikling af nye features/integrationer, ændringer til eksisterende features og udseende, hastighedsoptimering, SEO og lign.)
checklist

WordPress Support Custom

 • En skræddersyet løsning, der passer til dit behov

Har du brug for hjælp til WordPress?

Hos Codemakers er vi specialister i WordPress. Vi har sammensat en pakkeløsning, hvor du får al den nødvendige hjælp til WordPress, som du har brug for. Vi står klar til at optimere og vedligeholde din WordPress hjemmeside, så den kører gnidningsfrit.

Når du vælger at benytte dig af WordPress Support, har du altid hjælpen lige ved hånden. Vi står nemlig til rådighed, når du har brug for assistance til WordPress. Bliv klogere på de mange muligheder du får med WordPress Support her.

Få hjælp til WordPress, og optimér din hjemmeside

En WordPress hjemmeside kræver konstant vedligeholdelse. Vedligeholder du ikke din WordPress hjemmeside med de relevante opdateringer og lignende, kan det påvirke flere aspekter af din hjemmeside. Det kan være alt fra loadtiden til sikkerheden på din hjemmeside.

Med WordPress Support sikrer du dig, at din hjemmeside hele tiden bliver vedligeholdt. Vi hjælper med de rette opdateringer, der er med til at optimere din hjemmeside. Du slipper for at skulle sætte dig ind i alt det tekniske. Vi sørger nemlig for det hele.

Gør din WordPress hjemmeside mere sikker med WordPress Support

Når du har en WordPress hjemmeside, er der altid en risiko for, at du kan blive hacket. Det gælder egentlig, uanset om det er WordPress eller en helt anden platform, du benytter til din hjemmeside.

Hacking skyldes ikke, at WordPress er usikkert. WordPress er faktisk en forholdsvis sikker platform. Hacking sker typisk, hvis der ikke er foretaget de nødvendige sikkerhedsopdateringer. Der kommer hele tiden nye opdateringer, der skal forbedre sikkerheden og optimere din hjemmeside. Får du ikke foretaget disse opdateringer, kan det betyde, at din hjemmeside bliver mere sårbar over for et hackerangreb.

Med WordPress Support bliver din hjemmeside hele tiden holdt opdateret. Det er med til at forbedre sikkerheden, og du mindsker risikoen for at blive hacket. Vælger du at benytte dig af WordPress Support sørger vi for at opdatere og vedligeholde din hjemmeside.

En pakkeløsning, der dækker fem forskellige områder

Med WordPress Support kan vi tilbyde dig en pakkeløsning, der inkluderer fem forskellige områder. På den måde kan du få en totalløsning, hvor du får hjælp til alle WordPress-udfordringer, der måtte forekomme.

De fem områder er:

 • Opdateringer
 • Vejledning
 • Sikkerhed
 • Fejlrettelser
 • Hastighedsoptimering3 situationer, hvor WordPress Support kan løse dine udfordringer

Der er mange forskellige situationer, hvor det kan være relevant at have WordPress Support. Vi har listet tre eksempler på situationer, hvor WordPress Support kan være den perfekte løsning.

Situation #1

Du har fået en ny webansvarlig i virksomheden, som har svært ved at overtage webopgaverne i WordPress.

Situation #2

Du har fået en ny hjemmeside i WordPress, og du har en masse udfordringer med at arbejde i back end.

Situation #3

Du opdaterer hjemmesiden meget sjældent, og du har brug for vejledning for at huske, hvordan man arbejder i back end.

Dette er blot et lille udpluk af situationer, hvor du kan få stor glæde af WordPress Support. Er du i tvivl, om WordPress Support passer til din givende situation, kan du altid kontakte os.

Vælg den pakkeløsning, der passer til dig

Det kan være meget forskelligt, hvad det er, du har brug for hjælp til i WordPress. Vi har derfor sørget for, at der er forskellige pakkeløsninger at vælge imellem inden for WordPress Support. På den måde kan du vælge den løsning, der tilgodeser dine behov.

Føl dig i trygge hænder med WordPress Support

Vi sørger for, at du føler dig i trygge hænder, når du skal have hjælp til WordPress. Vores WordPress Support giver dig mulighed for at lade os klare alt det tekniske og holde din hjemmeside vedligeholdt og optimeret. På den måde får du mest muligt ud af din hjemmeside.

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside? Find den optimale WordPress Support pakkeløsning her hos Codemakers.
Over 100 kunder i Danmark

  Bestil WordPress Support

  Kontakt os eller udfyld formularen.