Hjemmeside

Vi bygger hjemmesider i CMS systemet WordPress. WordPress er et af de mest brugte CMS systemer, da det er utrolig let at vedligeholde som bruger, da det har en let brugeroverflade. Det bruges både af små blogs og store webportaler som fx. Wall Steet Journal.

Små og store opgaver

Vi laver både små og store hjemmesideløsninger. Vi har mange års erfaring med både portaler, firmasites og intranet, så vi kan hjælpe dig helt i mål uanset opgavens størrelse. Det vigtiste for os er, at du føler du får et produkt, som du er glad for, og som du selv kan tage kontrol over, i det omfang du ønsker. Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at opdatere og redigere hjemmesiden løbende, men med WordPress er det også ganske let at gøre det selv.

Når du logger ind på WordPress får du hurtigt overblik over de forskellige undersider på hjemmesiden, og med få klik kan du selv redigere alt fra tekst og billeder til menuer etc. Efter vores mening er WordPress det mest brugervenlige CMS system, der findes på markedet.

 

Se flere cases

 

Hjemmeside design og grafik

Der ligger mange gode templates at vælge imellem til WordPress, hvis du ønsker at komme hurtigt i luften med en god løsning. Har du mere lyst at få dit eget unikke design til hjemmesiden, så har vi også et godt samarbejde med Fenge.com, som er gode til stilrene sider med sans for detaljen. Vi har arbejdet sammen om en del større sites, og kan hurtigt hjælpe dig sikkert i mål med en god løsning med unikt design.

Med vores WordPress er du sikker på, at dit site fungerer godt i alle browsere, så alle kunder har samme gode oplevelse af dit site.

Gratis og uforpligtende tilbud på hjemmeside

Som sagt kan vi hjælpe med alt fra små sites til store portaler med tusindvis af undersider. Ønsker du at få et tilbud på din opgave kan du enten ringe til os på 36 96 77 73, skrive til info@codemakers.dk eller bruge denne kontaktformular.

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.