WordPress Hacket

Hacket WordPress hjemmeside? Få en sikker hjemmeside med WordPress Support

WordPress opdateringer WordPress opdateringer

Opdateringer

WordPress vejledning WordPress vejledning

Vejledning

WordPress sikkerhed WordPress sikkerhed

Sikkerhed

WordPress fejlrettelser WordPress fejlrettelser

Fejlrettelser

WordPress hastighedsoptimering WordPress hastighedsoptimering

Hastighed

Når du har en hjemmeside, vil der altid være en risiko for, at den bliver hacket. Der kan være flere forskellige grunde til, at din hjemmeside i WordPress bliver hacket. Ikke desto mindre er det yderst frustrerende, hvis det sker. Står du med det alene, kan det nemlig være svært at rette op på.

Til det formål kan vi tilbyde WordPress Support. Vi kan hjælpe dig, hvis du har fået hacket din WordPress hjemmeside. Derudover hjælper vi med proaktive løsninger, så du undgår at blive hacket.

Hvad er årsagen til, at din WordPress hjemmeside bliver hacket?

Der kan være flere årsager til, at det netop er din WordPress hjemmeside, der bliver hacket. Det kan skyldes, at du ikke holder din WordPress opdateret. Holder du din WordPress opdateret, vil du som udgangspunkt have en forholdsvis sikker hjemmeside.

Glemmer du at opdatere din WordPress hjemmeside, kan det gøre hjemmesiden mere sårbar. Der er derfor større risiko for, at din hjemmeside bliver udsat for et hackerangreb.

Det kan være opdateringer til WordPress, plug-ins, themes eller lignende, der mindsker sikkerheden. I disse opdateringer kan der nemlig være nogle sikkerhedsopdateringer, der netop beskytter din hjemmeside mod hackere.

Får du ikke foretaget regelmæssige opdateringer, kan hackere nemmere finde smuthuller, der giver dem adgang til din hjemmeside. Det vil resultere i, at hjemmesiden bliver hacket, og du nu står over for et større arbejde med at få ryddet op efter hackerne.

Det sker der, når WordPress bliver hacket

Er du ude for, at WordPress bliver hacket, kan det resultere i flere forskellige ting. Det afhænger oftest af, hvad hackerens formål er med at hacke din WordPress hjemmeside. Typisk vil du opleve, at hackeren både udnytter jeres hjemmeside, men også e-mailadresserne, der er knyttet til domænet.

De fleste hjemmesider har e-mailadresser tilknyttet selve domænet. Det kan for eksempel være, hvis du har en hjemmeside med domænet biler.dk og tilhørende e-mailadresser, der hedder info@biler.dk, hans@biler.dk og så videre.

Bliver din WordPress hacket, kan hackerne udnytte de tilknyttede e-mailadresser og sende spam-mails ud til forbruger via jeres e-mailkontis. Det kan resultere i, at disse e-mailadresser bliver blacklistet. Det betyder, at det kan blive ufatteligt svært at sende e-mails til relevante modtagere, da jeres e-mails ryger i spam.

I forbindelse med en hacket WordPress hjemmeside vil du ofte opleve, at jeres hjemmeside bliver udnyttet. Der kan blive vist reklamer til andre irrelevante hjemmesider. Igen kan det resultere i, at hjemmesiden bliver blacklistet på Google. Det vil medføre, at din hjemmeside med tiden vil forsvinde fra søgeresultaterne. Du vil derfor have meget svært ved at drive trafik til din hjemmeside.

Bliver din WordPress hacket, kan det sprede sig. Det betyder, at der er en betydelig risiko for, at andre WordPress hjemmesider også bliver hacket. Det kan derfor have store konsekvenser, hvis du bliver udsat for en hacket WordPress hjemmeside.

Har du ikke en sikker hjemmeside, er du mere udsat over for et hackerangreb. Din WordPress sikkerhed er derfor uhyre vigtig, hvis du vil undgå at blive hacket.

Det skal du IKKE gøre, hvis din hjemmeside bliver hacket

Skulle din WordPress blive hacket, skyldes det, at din hjemmeside ikke er sikker. Der er kort sagt smuthuller i din WordPress sikkerhed. Mange tror, at de kan løse problemet ved at installere forskellige sikkerhedsplug-ins.

Dette vil fungere som en form for quick-fix. Det vil dog langt fra løse problemet, hvis din WordPress er hacket. Det vil måske virke, som om dette quick-fix gør din hjemmeside sikker igen. Det er dog kun for en kort stund. Ofte vil din hjemmeside nemlig blive hacket igen typisk få dage senere.

Din hackede WordPress hjemmeside bliver ikke renset, når du benytter disse quick-fixes. Det betyder, at det er nemt for hackere at hacke din WordPress hjemmeside igen via backdoors. Du vil derfor være tilbage, hvor du startede.

Et quick-fix er derfor ikke løsningen, når du bliver udsat for et hackerangreb på din WordPress hjemmeside.

Sådan gør du din hjemmeside sikker igen

Får du hacket din WordPress hjemmeside, er der en mere effektiv måde at få rettet op på tingene. Hvis du står med det selv, kan det dog være en rimelig omfattende proces at få neutraliseret hackerangrebet.

Når din WordPress er blevet hacket, er der behov for en rensning af hjemmesiden. Det er dog ikke bare lige til. Det kræver nemlig, at der laves en frisk installation, hvor indhold og design flyttes over.

Det komplicerede ligger i, at du skal være forsigtig med ikke at flytte et hacket plug-in eller en hacket fil med over i den friske installation.

Det kan være svært, hvis du skal gøre det selv. Det gælder især, hvis du har en meget stor eller yderst funktionsdygtig hjemmeside. Det vil nemlig blive en tidskrævende opgave. Det kan derfor være en fordel at lade en WordPress udvikler klare opgaven. Det sikrer dig, at der ikke bliver ført hackede elementer med over.

Har du en enkel hjemmeside med simple funktioner, er det stadig en fordel at lade en WordPress udvikler klare rensningen. Det vil ikke tage nær så lang tid, men du er sikker på, at det bliver gjort korrekt, og at du får en sikker hjemmeside igen.

Når du succesfuldt har fået renset hjemmesiden, skal der installeres sikkerhedsplug-ins. Disse plug-ins er med til at øge WordPress sikkerheden, så du ikke bliver hacket igen. Mistænkelig adfærd vil nemlig blive overvåget af disse sikkerhedsplug-ins.

Øg WordPress sikkerheden – Vælg WordPress Support

Vil du øge dine WordPress sikkerhed, kan det være en fordel med WordPress Support. Med WordPress Support kan vi hjælpe dig med de rigtige sikkerhedsforanstaltninger, så du får en sikker hjemmeside.

Skulle din hjemmeside blive angrebet af en hacker, kan vi også hjælpe med at få renset din hjemmeside. Vi har hjulpet flere hjemmesideejere med at rense deres WordPress hjemmeside og efterfølgende genoprette sikkerheden.

Med WordPress Support får du en pakkeløsning, hvor vi står klar til at hjælpe, hvis der er udfordringer med sikkerheden. Vi kan både løse igangværende hackerproblemer og tilbyde proaktive løsninger, så du undgår hackerangreb i fremtiden. På den måde kan du få en sikker hjemmeside, uden du skal tænke på alt det tekniske. Det skal vi nok tage os af.

Vil du have en sikker hjemmeside? Se de mange fordele ved WordPress Support her:

checklist

WordPress Support Basic

 • Opdatering af WordPress og plug-ins to gange om året
 • Gennemgang af siden og fejlrettelser efter opdateringer
 • Back-up
 • Fejlsøgning/bugfixes
checklist

WordPress Support Pro

 • Det samme som WordPress Support Basic
 • Support via telefon, e-mail eller chat
 • 10 udviklingstimer til ændringer og videreudvikling af din WordPress hjemmeside (for eksempel udvikling af nye features/integrationer, ændringer til eksisterende features og udseende, hastighedsoptimering, SEO og lign.)
checklist

WordPress Support Custom

 • En skræddersyet løsning, der passer til dit behov

Over 100 kunder i Danmark

  Bestil WordPress Support

  Kontakt os eller udfyld formularen.