Udvikling af hjemmesider

Har du brug for en ny lækker hjemmeside som bare fungerer?

Hurtigt, nemt at bruge, simpelt og stadig yderst funktionelt. WordPress er et open source CMS/Blog system, baseret på php og MySQL. Selvom det er ideélt for blogs, er det hos CodeMakers vores primære valg, for de websites vi udvikler. Det er ikke kun fordi det er bekvemt at bruge for os, men også fordi det er yderst fleksibelt, hvilket gør WordPress til det optimale valg til flere forskellige typer websites. Et faktum er, at WordPress er førende på markedet inde for open source CMS systemer.

Jeg er ny, fortæl mig hvad jeg kan bruge WordPress CMS til?

WordPress er lige som andre CMS systemer, designet til at en standard bruger af computer, kan indsætte indhold og administrere et website, uden de er afhængige af at computer nørder skal gøre det for dig. Med WordPress CMS, er det muligt for dig at ændre stort set alt indhold. Dette kunne være: tekst, billeder, menuer, links, slideshow og endda optimere for søgemaskiner. Selvom det måske tager lidt tid at vænne sig brugerfladen, bliver du inde for en kort rum tid, mester i at administrere dit website!

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.