WordPress Fejlrettelser

Fejlrettelser i WordPress – Optimering og udbedring af fejl i WordPress

WordPress opdateringer WordPress opdateringer

Opdateringer

WordPress vejledning WordPress vejledning

Vejledning

WordPress sikkerhed WordPress sikkerhed

Sikkerhed

WordPress fejlrettelser WordPress fejlrettelser

Fejlrettelser

WordPress hastighedsoptimering WordPress hastighedsoptimering

Hastighed

Med en hjemmeside i WordPress kan der fra tid til anden opstå fejl i setuppet eller systemet. Det kan påvirke brugeroplevelsen. Det vil du selvfølgelig helst undgå. Det er derfor en fordel at få rettet diverse fejl hurtigst muligt.

Selvom det er en fordel at udbedre disse fejl, er den bedste løsning, at de slet ikke forekommer. Det kan derfor være en fordel at være proaktiv, når det kommer til fejlrettelser. Med WordPress Support kan vi hjælpe dig med proaktive løsninger, så du undgår disse fejl.

Typiske fejl i browser-kompatibilitet

Når du har en hjemmeside i WordPress, kan du opleve, at der er problemer med browser-kompatibiliteten. Det betyder, at indholdet på din hjemmeside bliver vist forskelligt, alt efter om det er fra Chrome, Explorer eller en anden browser.

Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt. Indholdet på hjemmesiden skal helst være det samme, uanset hvilken browser hjemmesiden besøges fra.

Denne form for fejl er en fordel at få rettet. Bliver den ikke rettet, kan der være nogle besøgende, der får en dårlig brugeroplevelse, hvis indholdet ikke bliver vist efter hensigten. Denne type fejl kan vi hjælpe med, når du benytter dig af WordPress Support.

Fejl i visning af indhold på forskellige enheder

Det er ikke kun forskellige browsere, der kan differentiere indholdet. Problemet kan også opstå, når der benyttes forskellige enheder. Det kan blandt andet være, at dit indhold opfører sig helt anderledes på mobilen sammenlignet med visningen på desktop.

Det kan igen påvirke brugeroplevelsen, hvis der er fejl i opsætningen på mobilvisningen. Der er efterhånden rigtig mange, der bruger deres smartphones til at søge på internettet. Det er derfor helt sikkert en fordel, at hjemmesidens indhold fungerer optimalt både på desktop og mobil.

Justering af integrationer, så de bibeholder deres funktioner

En WordPress hjemmeside består ofte af forskellige integrationer. Med tiden kan disse integrationer dog holde op med at virke. Gør de det, kan det medføre, at der kommer fejl på din hjemmeside.

Et lille eksempel, som flere hjemmesider har problemer med, er Google Maps. Mange hjemmesider benytter Google Maps på deres hjemmeside til at vise på et kort, hvor virksomheden er placeret henne. Det er en smart og brugervenlig funktion at have – når altså den virker.

Google lavede i 2018 en opdatering, der resulterede i, at hjemmesider skulle opdatere integrationen med en API-nøgle. Fik man ikke foretaget denne opdatering, stoppede integrationen med at virke, og der blev vist en fejlmeddelelse på hjemmesiden i stedet for.

Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt. Dette er blot et eksempel på, hvilken effekt en fejl ved én integration kan have. De fleste hjemmesider har ofte mere end én integration. Det kan derfor resultere i mange fejl, hvis integrationerne ikke vedligeholdes og opdateres.

Ved at benytte dig af WordPress Support kan du dog undgå disse fejl. Vi sørger for at holde integrationerne opdateret, så du mindsker forekomsten af fejl. Det kan give en bedre brugeroplevelse.

Kan din hjemmeside følge med opdateringerne i server softwaren?

Hjemmesidens hosting vil ofte foretage opdateringer. Det er især i forhold til server softwaren, som bliver opdateret for at blive mere sikker og kører mere efficient. Disse opdateringer kan dog resultere i fejl på din hjemmeside.

Opdateringerne kræver ofte, at der skal foretages nogle tilpasninger på din hjemmeside.

Tilpasninger og justeringer sikrer, at din hjemmeside understøtter den opdaterede server software.

Det kan være en smule udfordrende at udføre disse justeringer. Med WordPress Support kan du dog få hjælp til det, så der ikke opstår fejl på din hjemmeside i forbindelse med en opdatering.

Få en forbedret brugeroplevelse – Vær proaktiv med WordPress Support

Vil du have en forbedret brugeroplevelse på din hjemmeside, skal du gøre brug af WordPress Support. Med WordPress Support kan vi hjælpe dig med fejlrettelser. På den måde vil din hjemmeside køre optimalt på alle browsere og enheder.

Vi fokuserer på at være proaktive. På den måde sørger vi nemlig for, at vi undgår, at fejlene opstår i første omgang. Vi holder diverse integrationer og funktioner opdateret, så der ikke opstår fejl på din hjemmeside.

Vi gør meget ud af at teste din hjemmeside for fejl. Det gør vi ved at teste hjemmesiden på tværs af browsere, skærmstørrelser og enheder. På den måde sikrer vi os, at der ikke er nogen fejl på din hjemmeside. Det giver en forbedret brugeroplevelse og dermed flere konverteringer.

WordPress Support er derfor til dig, der vil være sikker på, at din hjemmeside hele tiden tilbyder den bedste brugeroplevelse. Du undgår fejl og får hurtigt udbedret dem, hvis der skulle opstå nogle. Bliv klogere på mange af de andre fordele ved WordPress Support her:

checklist

WordPress Support Basic

 • Opdatering af WordPress og plug-ins to gange om året
 • Gennemgang af siden og fejlrettelser efter opdateringer
 • Back-up
 • Fejlsøgning/bugfixes
checklist

WordPress Support Pro

 • Det samme som WordPress Support Basic
 • Support via telefon, e-mail eller chat
 • 10 udviklingstimer til ændringer og videreudvikling af din WordPress hjemmeside (for eksempel udvikling af nye features/integrationer, ændringer til eksisterende features og udseende, hastighedsoptimering, SEO og lign.)
checklist

WordPress Support Custom

 • En skræddersyet løsning, der passer til dit behov

Over 100 kunder i Danmark

  Bestil WordPress Support

  Kontakt os eller udfyld formularen.