WordPress Hastighedsoptimering

WordPress hastighedsoptimering – Gør din hjemmeside hurtigere

WordPress opdateringer WordPress opdateringer

Opdateringer

WordPress vejledning WordPress vejledning

Vejledning

WordPress sikkerhed WordPress sikkerhed

Sikkerhed

WordPress fejlrettelser WordPress fejlrettelser

Fejlrettelser

WordPress hastighedsoptimering WordPress hastighedsoptimering

Hastighed

WordPress hjemmesider er ofte kendt for at loade forholdsvist langsomt. Det virker måske som et mindre problem, men det kan have en stor påvirkning på din hjemmeside, hvis du ikke får foretaget en hastighedsoptimering af WordPress.

En langsom hjemmeside kan medføre, at du får en dårlig placering på Google. Det kan betyde, at du får færre besøgende ind på din hjemmeside, hvilket påvirker omsætningen, hvis du for eksempel har en webshop.

En langsom hjemmeside påvirker også kundetilfredsheden og brugeroplevelsen. Det kan igen påvirke antallet af konverteringer. De besøgende når simpelthen at forlade din hjemmeside, inden de når at købe noget, fordi det går for langsomt.

En langsom hjemmeside kan derfor gøre stor skade, hvis du ikke får hastighedsoptimeret den. Det kan vi dog hjælpe med. Med WordPress Support kan du få hjælp til hastighedsoptimering af WordPress.

Derfor loader WordPress hjemmesider ofte langsomt

Mange WordPress hjemmesider oplever generelt et problem med load-hastigheden. Det er især dine plug-ins, der kan påvirke hastigheden på din hjemmeside.

Har du komplekse plug-ins, er der brug for mange ressourcer. Det kan påvirke hastigheden betydeligt på din hjemmeside, hvis ikke du sørger for en WordPress hastighedsoptimering. Komplekse plug-ins kan for eksempel være WPML og WooCommerce.

Det er dog ikke kun kompleksiteten, der kan påvirke hastigheden. Det er også antallet af plug-ins, der har en indvirkning. Har du for eksempel mere end 20 aktive plug-ins, er der også brug for rigtig mange ressourcer. Bliver der ikke udført hastighedsoptimering af WordPress, vil du få en langsom hjemmeside, hvor besøgstallet vil falde.

Plug-ins er ikke det eneste, der påvirker din hjemmesides hastighed. Det kan også være selve hostingen, der kører langsomt. For at kunne hastighedsoptimere er der behov for at sætte sig ind i, hvad det er, der får hjemmesiden til at loade langsomt.

SEO og hastighedsoptimering – Så hurtig skal din hjemmeside loade

Lige så snart Google kommer ind i billedet, er der ofte tale om SEO. SEO og hastighedsoptimering er knyttet tæt sammen. Som tidligere nævnt kan en langsom hjemmeside netop resultere i, at din placering på Google falder.

Vil du forbedre din SEO, kan du blandt andet kigge på hastighedsoptimering af hjemmesiden. For at du ikke bliver straffet af Google, skal du helst have en loadtid på under to sekunder. Er den ikke det, kan det påvirke din placering på Google.

Ved hastighedsoptimering af hjemmeside skal der først testes, hvor hurtig hjemmesiden er til at loade. Tager det mere end to sekunder, skal der foretages justeringer, der sænker hastigheden. Med WordPress Support kan vi teste hastigheden for dig. Du kan også teste hastigheden her.

Hastighedsoptimering af hjemmeside – Sådan forbedrer du hastigheden

Når du har testet din hjemmeside og konstateret, at der er behov for hastighedsoptimering, er der flere måder at gribe det an på. Da det især er hosting og plug-ins, der påvirker hastigheden, er det disse to områder, du skal kigge på.

Ved hastighedsoptimering af WordPress kan du:

+ Fjerne plug-ins, som ikke længere er i brug.
+ Fjerne tunge og komplekse plug-ins og erstatte med custom-funktioner.
+ Opgradere hosting.
+ Flytte hjemmesiden til en anden hosting.
+ Optimere theme/koden.

Ved at kigge på flere forskellige områder kan du forbedre hastigheden betydeligt. Det kan derfor helt sikkert betale sig at bruge ressourcer på hastighedsoptimering af WordPress.

Hastighedsoptimer din hjemmeside med WordPress Support

Ønsker du hastighedsoptimering af din hjemmeside, kan du med fordel benytte WordPress Support. Inkluderet i WordPress Support er der hjælp til hastighedsoptimering. Vi kan hjælpe med at teste din hjemmesides hastighed og analysere, hvor der er behov for hastighedsoptimering.

Med WordPress Support får du specialister i hastighedsoptimering. Vi har hjulpet mange hjemmesideejere med at sænke loadtiden på deres hjemmeside. Skal vores specialister i hastighedsoptimering også hjælpe dig? Find alle fordelene ved WordPress Support her:

checklist

WordPress Support Basic

 • Opdatering af WordPress og plug-ins to gange om året
 • Gennemgang af siden og fejlrettelser efter opdateringer
 • Back-up
 • Fejlsøgning/bugfixes
checklist

WordPress Support Pro

 • Det samme som WordPress Support Basic
 • Support via telefon, e-mail eller chat
 • 10 udviklingstimer til ændringer og videreudvikling af din WordPress hjemmeside (for eksempel udvikling af nye features/integrationer, ændringer til eksisterende features og udseende, hastighedsoptimering, SEO og lign.)
checklist

WordPress Support Custom

 • En skræddersyet løsning, der passer til dit behov

Over 100 kunder i Danmark

  Bestil WordPress Support

  Kontakt os eller udfyld formularen.