WordPress Opdatering

Opdatering af WordPress – Nem vedligeholdelse af hjemmeside

WordPress opdateringer WordPress opdateringer

Opdateringer

WordPress vejledning WordPress vejledning

Vejledning

WordPress sikkerhed WordPress sikkerhed

Sikkerhed

WordPress fejlrettelser WordPress fejlrettelser

Fejlrettelser

WordPress hastighedsoptimering WordPress hastighedsoptimering

Hastighed

Når du har en WordPress hjemmeside, skal den fra tid til anden opdateres. Det er noget, du ikke kan komme uden om, hvis du vil holde din hjemmeside velkørende og vedligeholdt. Det kan dog være lidt af en udfordring at klare opdateringerne selv. Der er mange faldgruber, hvis du ikke har den store erfaring med at foretage disse WordPress opdateringer.

WordPress opdateringer behøver dog langt fra at være noget, du ligger søvnløs om natten for. Vi kan nemlig hjælpe dig, så det hele foregår sikkert og korrekt. Vi klarer alt det tekniske, mens du kan læne dig tilbage og se din hjemmeside blive opdateret.

WordPress opdatering – Hvad går det lige ud på?

Når du har en hjemmeside i WordPress, er der behov for opdateringer. Da server software hele tiden udvikler sig, er der flere processer, features og lignende, der kan blive forældet. Det kan påvirke driften af din hjemmeside. For at holde din hjemmeside ajour skal du sørge for at holde den opdateret.

Det anbefales, at du opdaterer din hjemmeside hver 3.-4. måned. Det er forholdsvist teknisk at udføre WordPress opdateringer. Der er nemlig flere tekniske hensyn, der skal tages, for at der ikke er noget, der går tabt.

Det er en fordel at lade en professionel webudvikler tage sig af opdateringen af din hjemmeside. Det sikrer dig nemlig, at der tages de nødvendige forbehold, så dine opdateringer bliver udført og implementeret succesfuldt.

Hvorfor har du brug for en opdatering af WordPress?

Der er flere grunde til, at det er nødvendigt, at du får foretaget en WordPress opdatering regelmæssigt. Først og fremmest er der det sikkerhedsmæssige aspekt.

Der kommer hele tiden nye sikkerhedsopdateringer til WordPress. Sørger du ikke for at få implementeret disse sikkerhedsopdateringer i WordPress, kan det gøre din hjemmeside sårbar over for hackere. Ved at ignorere eller udskyde disse sikkerhedsopdateringer øger du derfor risikoen for, at din hjemmeside bliver hacket.

Det er aldrig sjovt at blive hacket. Det kan være en omfattende proces at få renset din hjemmeside. Derudover kan din hjemmeside blive blacklistet af Google i en periode. Det kan påvirke din hjemmeside og virksomhed betydeligt. Det kan derfor helt sikkert betale sig at sørge for at vedligeholde din hjemmeside, når det kommer til sikkerhedsopdateringer.

WordPress opdateringer inkluderer dog ikke kun sikkerhedsopdateringer. Der kan også være opdateringer til features og funktionalitet. Får du ikke foretaget disse opdateringer, kan det påvirke din hjemmesides performance. Den kan blive langsommere, hvilket kan koste besøgende og konverteringer. Igen er det derfor en fordel at holde din WordPress hjemmeside opdateret.

Opdateringerne kan også give dig helt nye muligheder, hvis der for eksempel er nye features i opdateringen. Ved at holde din hjemmeside opdateret åbner du op for alle de gode muligheder, der hele tiden bliver implementeret i WordPress.

Opdatering af hjemmesiden er en del af vedligeholdelsen

Det er vigtigt at opdatere din hjemmeside, da det er en del af vedligeholdelsen. Som med så mange andre ting skal din WordPress hjemmeside vedligeholdes. Det er nemlig med til at holde den opdateret og velfungerende.

Vedligeholdelse af hjemmeside sikrer dig, at din hjemmeside hele tiden performer på højeste niveau. Du skal ikke bekymre dig om sikkerheden eller hastigheden på din hjemmeside på grund af forældede opdateringer. Hvis du vedligeholder din hjemmeside med de nødvendige opdateringer, vil det køre optimalt. På den måde kan du koncentrere dig om vigtigere ting i din virksomhed.

Sådan foregår en opdatering af en WordPress hjemmeside

Når du skal have foretaget en opdatering af din WordPress hjemmeside, er der en bestemt fremgangsmåde. Denne fremgangsmåde sikrer, at intet går tabt, og at opdateringen bliver implementeret succesfuldt.

Når vi hjælper med opdatering af WordPress, består processen af:

+ Vi tager fuld backup af din hjemmeside.
+ Vi foretager en opsætning af en kopi af WordPress.
+ Vi udfører opdateringen.
+ Vi gennemgår front end og back end.
+ Vi foretager fejlrettelser efter opdateringen. Har du mange plug-ins, features og integrationer, vil det ofte kræve, at der laves forskellige tilpasninger, efter opdateringen er udført. På den måde spiller hele hjemmesiden ligesom inden opdateringen.
+ Vi foretager en sikkerhedskopiering igen.

Automatisk opdatering af hjemmeside med WordPress Support

Vil du være sikker på, at din hjemmeside altid er opdateret, er WordPress Support den rette løsning til dig. Du får en pakkeløsning, der blandt andet inkluderer opdateringer. Vi sørger for, at din hjemmeside automatisk er opdateret.

Vælger du WordPress Support, vil vi udføre opdateringer med udgangspunkt i førnævnte seks punkter. Det sikrer dig, at intet går tabt, men at du får de mange fordele ved at holde din WordPress hjemmeside opdateret og vedligeholdt.

Vi har en masse erfaring med vedligeholdelse af WordPress hjemmesider. Vi tager derfor de rette forholdsregler, så du kan få en succesfuld opdatering – hver gang. Du kan læse mere om de mange fordele ved WordPress Support her:

checklist

WordPress Support Basic

 • Opdatering af WordPress og plug-ins to gange om året
 • Gennemgang af siden og fejlrettelser efter opdateringer
 • Back-up
 • Fejlsøgning/bugfixes
checklist

WordPress Support Pro

 • Det samme som WordPress Support Basic
 • Support via telefon, e-mail eller chat
 • 10 udviklingstimer til ændringer og videreudvikling af din WordPress hjemmeside (for eksempel udvikling af nye features/integrationer, ændringer til eksisterende features og udseende, hastighedsoptimering, SEO og lign.)
checklist

WordPress Support Custom

 • En skræddersyet løsning, der passer til dit behov

Over 100 kunder i Danmark

  Bestil WordPress Support

  Kontakt os eller udfyld formularen.