WordPress udvikler

Skal du bruge en WordPress Udvikler?

Vi er et udviklingshus med speciale i WordPress løsninger. Vi udvikler wordpress løsninger og plugins for både nyhedssites, virksomheder og organisationer.

Hvorfor WordPress?

WordPress udvikler sig hele tiden, da det er et open-source system. Det betyder at nye funktioner og plugins hele tiden er helt up-to-date, både i forhold til design, sikkerhed og hastighed. Det har gjort WordPress til verdens mest brugte CMS system, og det benyttes af både små virksomheder og meget store sites som The Wall Street Journal.

WordPress udvikler til dit behov

Når vi har fået opgaven defineret og klarlagt, finder vi den wordpress udvikler til opgaven, som har mest erfaring indenfor de funktioner, du har brug for til dit site. Vi har en bred vifte af kompetencer og know-how i huset, og kan rykke hurtigt på både små og store opgaver. Har du brug for at komme hurtigt i mål, kan vi også sætte flere udviklere på opgaven, og hjælpe dig godt i mål.

Se flere cases

Vi har god erfaring med at have en dedikeret wordpress udvikler, som følger kunden hele vejen, og som så kan videregiver opgaver til flere udviklere internet, i forhold til opgavens omfang. Det betyder at du kun skal kommunikere med en person hos os, som har fuldt overblik over hele opgavens omfang og timeline.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt os og få en snak med os, så laver vi et tilbud til dig på opgaven indenfor en dag eller to. ud fra opgavens omfang aftaler vi om der er behov for et møde, eller vi blot klarer det via telefon og e-mail.

Vi har fem års erfaring med WordPress, og vi har helt sikkert den rette WordPress udvikler til din opgave.

Indhent tilbud

Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.