WordPress udvikler

Skal du bruge en WordPress Udvikler?

Vi er et udviklingshus med speciale i WordPress løsninger. Vi udvikler wordpress løsninger og plugins for både nyhedssites, virksomheder og organisationer.

Hvorfor WordPress?

WordPress udvikler sig hele tiden, da det er et open-source system. Det betyder at nye funktioner og plugins hele tiden er helt up-to-date, både i forhold til design, sikkerhed og hastighed. Det har gjort WordPress til verdens mest brugte CMS system, og det benyttes af både små virksomheder og meget store sites som The Wall Street Journal.

WordPress udvikler til dit behov

Når vi har fået opgaven defineret og klarlagt, finder vi den wordpress udvikler til opgaven, som har mest erfaring indenfor de funktioner, du har brug for til dit site. Vi har en bred vifte af kompetencer og know-how i huset, og kan rykke hurtigt på både små og store opgaver. Har du brug for at komme hurtigt i mål, kan vi også sætte flere udviklere på opgaven, og hjælpe dig godt i mål.

Se flere cases

Vi har god erfaring med at have en dedikeret wordpress udvikler, som følger kunden hele vejen, og som så kan videregiver opgaver til flere udviklere internt, i forhold til opgavens omfang. Det betyder at du kun skal kommunikere med en person hos os, som har fuldt overblik over hele opgavens omfang og timeline.

Fremtidens CMS løsning

Flere og flere sites skifter til WordPress. Systemet har netop fejret 10 års fødselsdag, og er i dag det mest brugte CMS system i verden. Grunden er nok primært at systemet er så brugervenligt og let at bruge, at man ikke skal være wordpress programmør, for at vedligeholde og opdatere systemet i det daglige med tekst, billeder osv, men ofte foretrækker man at have en programmør til at stå for opsætning og udvikling.

Har du brug for en WordPress Programmør?

Hos Codemakers er vi specialister i WordPress. Vi løser både små og store opgaver i WordPress, og laver alt fra nye sites til videreudvikling og optimering af eksisterende sites. Vi har en dygtig WordPress programmør til enhver opgave.

WordPress bruges i dag af både mindre blogs og mega sites som Forbes og CNN. Det betyder at du er fremtidssikret, når du vælger WordPress til din webside. Vi har også en WordPress programmør som kan hjælpe dig med dine behov.

Få en dedikeret WordPress programmør

Hos Codemakers bruger vi god tid sammen med dig på at få helt styr på opgaven, og derefter finder vi den rette WordPress programmør til din opgave. Vi har en bred vifte af kompetencer i huset indenfor WordPress, og kan altid hjælpe dig hurtigt i mål. Hvis det er vigtigt at rykke hurtigt kan vi sætte flere WordPress programmører på din opgave, så det går stærkt.

Har du lyst at få en dedikeret WordPress programmør over længere tid – eller som en permanent ordning – så kan vi også være behjælpelig med dette. Vi har et udviklingsmiljø som gør det attraktivt for en programmør at sidde hos os, da der er god sparing og hjælpsomhed, som gør at man hurtigt kan komme videre, når man støder på en ny udfordring.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt os og få en snak med os, så laver vi et tilbud til dig på opgaven indenfor en dag eller to. ud fra opgavens omfang aftaler vi om der er behov for et møde, eller vi blot klarer det via telefon og e-mail.

Vi har fem års erfaring med WordPress, og vi har helt sikkert den rette WordPress udvikler til din opgave.

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.