WordPress Vejledning

WordPress vejledning – Få lynhurtig vejledning og hjælp til WordPress

WordPress opdateringer WordPress opdateringer

Opdateringer

WordPress vejledning WordPress vejledning

Vejledning

WordPress sikkerhed WordPress sikkerhed

Sikkerhed

WordPress fejlrettelser WordPress fejlrettelser

Fejlrettelser

WordPress hastighedsoptimering WordPress hastighedsoptimering

Hastighed

Med en WordPress hjemmeside kan der fra tid til anden opstå spørgsmål, hvor du har brug for svar. Der er mange forskellige muligheder i WordPress, der til tider kan være svære at finde rundt i. Der kan derfor være behov for vejledning. Det kan vi hjælpe med hos Codemakers.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine udfordringer i WordPress – både store og små udfordringer. Med WordPress Support står vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Vælg vejledning fra en WordPress udvikler

Når du har brug for vejledning, er det vigtigt, at du bliver rådgivet af en, der har de rette kompetencer. Det er derfor helt klart en fordel at modtage vejledning fra en WordPress udvikler. En WordPress udvikler er nemlig specialist i de mange funktioner og muligheder, der er i WordPress.

Når du får vejledning fra en WordPress ekspert, er du også sikker på, at vedkommende står klar med en løsning. En WordPress ekspert har typisk en masse erfaring med at løse større og mindre udfordringer i WordPress. En WordPress udvikler kan derfor forholdsvist enkelt forklare dig, hvordan du løser udfordringen.

Vil du være sikker på, at du får den rette vejledning, kan det derfor helt sikkert betale sig at henvende sig til en WordPress konsulent, som er en WordPress udvikler.

Få hjælp til alverdens udfordringer i WordPress

Hos Codemakers er vi et team af WordPress udviklere, der står klar til at vejlede dig, når der er behov for det. Vi kan hjælpe med alverdens former for udfordringer, du måtte støde på i dit WordPress setup. Det kan være alt fra opsætning til formatering.

WordPress setuppet byder på en masse forskellige muligheder. Er du i tvivl om, hvordan du udnytter disse muligheder, kan vi vejlede dig.

Vi kan blandt andet vejlede dig, når:

+ Du skal have oprettet nye sider i WordPress.
+ Du ønsker at oversætte en eller flere sider til flere sprog.
+ Du skal oprette produkter i WordPress.
+ Du skal administrere ordrer (WooCommerce).
+ Du ønsker at uploade billeder til en side.
+ Du vil formatere indholdet på en side på en pæn måde.

Er blot nogle få eksempler på, hvad vi kan vejlede dig om. Vi har efterhånden hjulpet med alle former for udfordringer i WordPress. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig godt videre med din hjemmeside.

Få din personlige WordPress guide

Vejledning kan omfatte mindre udfordringer, der kræver simple løsninger. Det kan dog også være mere komplekse udfordringer, der kræver lidt mere vejledning. Det kan især være tilfældet, hvis du har et komplekst WordPress setup med mange egenskaber.

Selvom du står over for en kompleks problemstilling, skal du ikke nøjes med ufuldstændige løsninger. Vi kan sagtens hjælpe dig med den rette løsning, der løser din komplekse udfordring. Vi gør meget ud af at gøre det så vejledende som muligt. Det betyder, at vi tager hensyn til dine kompetencer og hjælper dig på rette spor.

Vores vejledning inkluderer også undervisning. Det kan for eksempel være i forbindelse med opsætning af en ny hjemmeside. Har du begrænset erfaring med at manøvrere en WordPress hjemmeside, kan vi undervise dig i, hvordan du bruger de mange funktioner i WordPress. På den måde kan du få de rette kompetencer til at drive din hjemmeside på daglig basis.

I forbindelse med en lancering af en ny hjemmeside, tilbyder vi også en WordPress guide. Vi kan lave en video, hvor vi viser dig, hvordan du bevæger dig rundt i WordPress, og hvordan de forskellige funktioner virker. På den måde er du godt rustet til at administrere din WordPress hjemmeside.

Det smarte ved WordPress guiden er, at du kan gå tilbage til den, hvis der er noget, du bliver i tvivl om. Din WordPress guide bliver uploadet til YouTube som en.

playliste. På den måde har du altid adgang til videoerne, hvis der skulle være behov for det.

Du skal derfor ikke bekymre dig om, at du kun får det vist én gang, hvor du efterfølgende glemmer det igen. Vi ved, hvor svært det kan være at suge det hele til sig og ikke mindst huske det hele. Ved de omfattende løsninger og i forbindelse med undervisning kan du derfor få en video, der er specielt tilpasset dit WordPress setup.

3 situationer, hvor WordPress vejledning er relevant

Der er mange forskellige situationer, hvor vejledning i WordPress kan være relevant. Som nævnt kan det være alt fra simple udfordringer, du skal have løst nu og her, til mere komplekse løsninger. Vi har her opstillet tre forskellige situationer, hvor du kan få brug for vejledning til WordPress.

Situation #1

Du har fået en ny webansvarlig i virksomheden, som har svært ved at overtage webopgaverne i WordPress.

Situation #2

Du har fået en ny hjemmeside i WordPress, og du har en masse udfordringer med at arbejde i back end.

Situation #3

Du opdaterer hjemmesiden meget sjældent, og du har brug for vejledning for at huske, hvordan man arbejder i back end.

Står du i en lignende eller en helt fjerde situation, kan vejledning i WordPress være en fordel. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan vejlede dig i din givne situation.

WordPress Support – Få hjælp til WordPress, når du har brug for det

Vil du være sikker på, at vejledning og rådgivning altid lige er ved hånden, skal du vælge WordPress Support. Med WordPress Support får du blandt andet vejledning i dit WordPress setup, når du har brug for det. Vi står klar til at hjælpe med både store og små udfordringer.

Med WordPress Support har du mulighed for at få vejledning alle hverdage fra kl. 9.00 til 17.00. Du har både mulighed for at ringe til os, skrive til os eller skype med os. Skype kan for eksempel være en fordel, hvis du visuelt vil have forklaret, hvordan du løser den pågældende udfordring i WordPress.

Det er dog helt op til dig, hvordan du foretrækker at modtage vejledning og rådgivning. Med WordPress Support er du dækket ind, når du har brug for vejledning i WordPress.

WordPress Support består af meget mere end bare vejledning. Du kan læse mere om den samlede pakkeløsning her:

checklist

WordPress Support Basic

 • Opdatering af WordPress og plug-ins to gange om året
 • Gennemgang af siden og fejlrettelser efter opdateringer
 • Back-up
 • Fejlsøgning/bugfixes
checklist

WordPress Support Pro

 • Det samme som WordPress Support Basic
 • Support via telefon, e-mail eller chat
 • 10 udviklingstimer til ændringer og videreudvikling af din WordPress hjemmeside (for eksempel udvikling af nye features/integrationer, ændringer til eksisterende features og udseende, hastighedsoptimering, SEO og lign.)
checklist

WordPress Support Custom

 • En skræddersyet løsning, der passer til dit behov

Over 100 kunder i Danmark

  Bestil WordPress Support

  Kontakt os eller udfyld formularen.