Mobilvenlig hjemmeside – Responsivt design

Mobilvenlig hjemmeside – Responsivt design

2014 blev året, hvor mobil og tablets overhalede den bærbare og stationære computer, når det gælder internetbrug (kilde).

Uforpligtende tilbud på mobilvenlig hjemmeside / webshop

Hos Codemakers laver vi kun mobiloptimerede hjemmesider og webshops, så du er sikker på at indholdet tager sig godt ud på alle skærmtyper og enheder. Fortæl os om dine ønsker, og få et uforpligtende tilbud fra os:
At en hjemmeside eller webshop er mobilvenlig, betyder at designet tilpasser sig den skærm den vises på. Det vil sige den responderer på skærmbredden, og derfor kaldes det en “responsiv” hjemmeside. Så når hjemmeside vises på en lille mobilskærm, vil noget af indholdet folde sig sammen, eller flytte sig ned under det primære indhold.

Google er begyndt at favorisere mobilvenlige hjemmesider i søgeresultaterne, fordi de ønsker at vise de mest relevante resultater til deres brugere.

Tekst skal kunne læses på en mobil uden zoom, og knapper skal have en størrelse, der gør dem brugervenlige på både mobil, tablet og den bærbare computer. Det er vigtigt, for at den er behagelig og nem at læse og interagere med på de små mobilskærme.

Er min nuværende hjemmeside mobilvenlig?

Hvis du er i tvivl omkring hvorvidt din hjemmeside allerede er optimeret til mobil, så kan du teste din hjemmeside her. Denne test fortæller dig hurtigt hvordan det står til med denne del:

mobil-optimering-test

Udover at tænke mobiloptimering af design og kodning, kan vi også hjælpe med en række andre ting vedr. mobilvenlighed. Bl.a at dine fotos har en opløsning, der passer godt til alle enheder, og at loadtiden er fornuftig på alle de forskellige devices of computere. Det er nemlig forskellige optimeringer, der skal til, afhængig af om hjemmesiden vises på en mobil/tablet eller bærbar computer.

Vi anbefaler WordPress og Magento løsninger

WordPress hjemmesider og Magento webshops er meget lette at arbejde med, og der ligger masser af gode designs og templates klar, som er 100% responsive og mobilvenlige. Det er bl.a en af grundene til at vi foretrækker disse systemer.

Vi er altid friske på både små og store opgaver, hvad enten det drejer sig om en firmahjemmeside, webshop, blog, intranet eller et andet webbaseret system. Udover mobilvenlighed, har vi stor ekspertise på brugervenlighed og hastighedsoptimering.

Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi kan også hjælpe dig med at vurdere din hjemmeside, hvis du ønsker sparring omkring hvor godt den fungerer på mobil og tablet. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs også: Flere bruger mobilen på nettet end laptoppen

 

 

    Indhent tilbud

    Alle opgaver er unikke, så vi vil gerne høre lidt om dine tanker for projektet, og komme tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Du kan benytte denne formular til at fortælle os lidt om opgaven.